Beste musea in New York: New Museum of Contemporary Art

Net als het Whitney Museum zet het New Museum of Contemporary Art zich in voor vooruitgang en nieuwigheid in vakmanschap. In tegenstelling tot de Whitney communiceert het New Museum in ieder geval die toewijding door zich expliciet te concentreren op hedendaags vakmanschap in plaats van op de gedachte van ‘voorhoede’. Als je graag gemaakt wilt worden door opkomende ambachtslieden die een kans maken op interessante nieuwe ondernemingen, is het Nieuwe Museum misschien wel het ideale gebied om te bezoeken. Gehuisvest in een andere structuur, die volgens de tekenaars bedoeld was om de staat van de binnenkant eenvoudig te maken, is dit New York Museum opgemerkt door gasten en experts vanwege de aard van het licht binnen vanwege ramen in buitengewone ruimtes. Dit historische centrum werd opgericht in 1977, toen het de belangrijkste tentoonstellingszaal was van alle galerijen in New York om zich te concentreren op hedendaags vakmanschap. In de afgelopen jaren is het New Museum New York, in aanwezigheid in zijn gebied in de hippe, fantasierijke buurt van de Bowery, begonnen met de beroepen van ambachtslieden uit landen over de hele wereld.

Gelegen in het hart van de Bowery, is het New Museum New York gerangschikt tussen verschillende kleine tentoonstellingen, historische centra, vakmanshuishuisbistro’s en kleine winkels in deze (in feite verbeterende) fantasierijke buurt. Ongeacht of het voor de meesten niet gematigd is om nog in te wonen, de Bowery by the by herbergt een assortiment van interessante gebieden. Van het spookachtige Merchant House Museum tot het Lower East Side Tenement Museum praktisch rond de bocht en andere fascinerende buurten met betrekking tot het grondgebied, gasten in deze regio zullen zeker iets intrigerends ontdekken om te doen wanneer hun historische centrumbezoek. Bovendien biedt winkelen in de buurt van South Broadway in SoHo een aangename kans om te ontsnappen uit de hedendaagse vakmanschapscene en de hedendaagse designwereld. Treinen naar het Nieuwe Museum zijn divers, maar de beste is om de J naar de halte Bowery te nemen. Niettemin zijn er andere treinhaltes in de buurt van het New Museum in Prince St., Second Ave – Lower East Side, Broadway-Lafayette, Grand St en Spring Street-Lexington. De lijnen die deze haltes bedienen zijn de B, D, F, M, N, R, 4 en 6, dus er zijn veel alternatieven voor treinreizen naar dit historische centrum van New York.

Met betrekking tot de meesterwerken die je in het Nieuwe Museum kunt zien, heeft het historische centrum geweldige tentoonstellingen van hedendaags vakmanschap van over de hele wereld mogelijk gemaakt. In de afgelopen 5 jaar heeft het Nieuwe Museum vakmanschap getoond van meer dan naties uit alle hoeken van de aarde. Door het brede assortiment is het een goede mogelijkheid dat er in ieder geval iets is wat je hier leuk vindt. In het geval dat u een fan bent van huidige of theoretische afwerking, ziet u het Nieuwe Museum als een voordelige ontmoeting. De extreme figuren, artistieke creaties en gemengd mediawerk die hier worden getoond, zorgen ervoor dat ze intrigerend en leerzaam zijn.

Omdat het uitsluitend gericht is op het demonstreren van hedendaagse specialisten, is het New Museum New York niet normaal voor sommige galerieën in New York omdat het geen duurzaam assortiment heeft. Het is, vergelijkbaar met het ontwerp met zeven verdiepingen dat het zou voorstellen, gewoon een schitterende ruimte voor het voortdurend veranderende vakmanschap van specialisten die tegenwoordig werken. Op een willekeurig moment kan een groot aantal van deze werken de ruimte van het Nieuwe Museum bezitten. Omdat de displays en shows constant in beweging zijn, is het New Museum niet normaal voor sommige andere historische centra in New York City, omdat je over het algemeen kunt terugkeren om te zien wat er aan de hand is.