De politie van Aurora zoekt hulp bij het identificeren van mogelijke diefstal, creditcardverdachten

De politie van Aurora zoekt hulp van het publiek om twee verdachten te helpen identificeren die betrokken kunnen zijn bij een diefstal- en creditcardfraudezaak.

 

Op zaterdag 18 juli ontving de politie van Aurora een melding van diefstal en creditcardfraude. Het slachtoffer vertelde de politie dat haar tas was gestolen in het Aurora Walmart Supercenter en dat er twee aankopen waren gedaan met haar creditcard, voor een totaal van meer dan $ 3.000. debit cards aanvragen.

 

Uit beveiligingsmateriaal bleek dat twee personen mogelijk verband hielden met diefstal en creditcardfraude.

 

De eerste verdachte is een mannetje met donkerbruin of zwart haar en een zwarte honkbalhoed. Hij droeg een donkerblauw T-shirt met een “Columbia” -logo op de achterkant, een zwarte korte broek en grijze tennisschoenen met witte zolen. Er was ook een cirkelvormige donkere kleurmarkering, mogelijk een moedervlek, op de bovenkant van zijn rechterschoudergebied. n26 creditcard voor goede dienst.


 

De tweede verdachte is een vrouwtje met lang donkerbruin of zwart haar gestyled in een varkensstaart aan haar linkerkant met een gele haarband. Ze was gekleed in een donkerblauw of zwart shirt met korte mouwen, zwarte stretchbroek en zwarte slippers. Ze droeg ook een grijze safari-hoed en leren armband en had een bruine leren tas.

 

Beide verdachten droegen blauwe chirurgische maskers. De twee verlieten de Aurora Walmart in een donkergrijze, nieuwere SUV of Crossover.

 

Waarschuwing