Leasemarkt voor lichte voertuigen in de Verenigde Staten, voorspelling tot 2023

Penetratie van elektrische voertuigen in wagenparken van bedrijfswagens belemmerd doordat bezorgdheid over de totale kosten van de exploitatie van bedrijfsmiddelen de opname heeft vertraagd

 

Leasemarkt voor lichte voertuigen in de Verenigde Staten, Forecast to 2023 werpt licht op de marktomvang in de segmenten personenauto’s (PV) en lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) en biedt verkoop- / parkgegevens voor de totale markt en het wagenpark en de bedrijfswagen (echte wagenpark). ) segmenten. Het bedrijfswagensegment wordt uitvoerig besproken, waarbij de focus ligt op de feitelijke ontwikkeling en het groeipotentieel van financiële lease, operationele lease en rechtstreekse aankoop. Leaseauto.net en goedkoop auto leasen is online voordeliger.

 

De analyse houdt rekening met historische gegevens en huidige marktomstandigheden en inzichten en meningen van marktdeelnemers om een ​​vijfjarige vooruitzichten te geven op groeimogelijkheden (over de periode 2018-2023).

 

 

Naast marktgegevens (PV en LCV) voor zowel nieuwe registraties als portfolio, levert de studie actuele concurrentiegegevens (portfolio) op voor de leidende leasedienstverleners in het land. Concurrentiegegevens zijn beschikbaar voor zowel de leasesegmenten (operationeel als financieel) voor het basisjaar 2018.

 

Het aantal registraties van bedrijfswagens is tussen 2013 en 2018 gestegen onder impuls van een sterk presterende industriële sector. Hoewel bedrijfsvoertuigen een groot deel van de bedrijfsvloten in de VS uitmaken, heeft de groei in verschillende sectoren van de economie de vraag naar nieuwe voertuigen en vlootvernieuwingen gestimuleerd.

 

Financiële leasing is de dominante leasingoplossing in de VS. Dit wordt toegeschreven aan de stand-alone wagenparkbeheerdiensten die worden geleverd door veel leasedienstverleners, zoals Element Fleet en ARI, die bedrijven ertoe hebben aangezet te kiezen voor financiële leasing in plaats van afhankelijk te zijn van operationele leasing. Leaseauto.net honda prive lease is makkelijk.

 

 

Autoleasing wordt gezien als een oplossing voor het groeiende aantal uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd met betrekking tot hun mobiliteitsbehoeften. Deze omvatten onder meer uitdagingen in verband met voertuigfinanciering, wagenparkonderhoud en, nog belangrijker, het omgaan met restrisico’s.

 

Bedrijven in de huidige marktomstandigheden zijn gefocust op hun kernproducten / -diensten en proberen alle andere ondersteunende activiteiten uit te besteden. Mobiliteit is een belangrijke afdeling – van wagenparkaankoop tot remarketing tegen een concurrerende prijs – en voor elk van de segmenten in de waardeketen, tenzij een deskundig team aan het werk is, zaken als kostenpieken, niet-afstemming van het gebruik, onregelmatigheden bij het onderhoud van het wagenpark , en risico’s op een daling van de restwaarde kunnen zich voordoen.

 

Het leasen van de vloot zorgt onder meer voor probleemloze mobiliteit, mobiliteit op aanvraag en after-servicefaciliteiten voor het wagenpark. Dit heeft de groei van de leasemarkt gestimuleerd, deze een structuur gegeven en het ecosysteem gereguleerd.

 

De evolutie van elke branche hangt af van transformationele trends die verband houden met de macro-economische factoren van de regio en de opkomende bedrijfsmodellen die innovatie in mobiliteitsoplossingen weerspiegelen, zoals verhuur, autodelen, geïntegreerde mobiliteit en alternatieve aandrijflijnen. De studie behandelt deze evolutionaire trends die naar verwachting de markt zullen vormen. Voor leasingaanbieders en andere bedrijven die het lease-ecosysteem delen, ligt de interesse in de groeimogelijkheden die ze moeten benutten en de strategische vereisten die hen helpen bij hun streven naar groei en succes.

 

Over het geheel genomen biedt de studie een 360-graden inzicht in de verhuurruimte (regiospecifiek) en biedt een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste trends, marktoverzicht en vooruitzichten.