Record breken van onbewogen Bitcoin-gegevens wekt verwachting van op handen zijnde Bull Run

De hoeveelheid bitcoin die meer dan een jaar niet is verhuisd, ligt op een recordhoogte. De laatste piek was in 2016, vóór de bitcoin bull run die de prijs naar $ 20K zag stijgen. Verschillende prognosemodellen hebben voorspeld dat de prijs van bitcoin dit jaar $ 20K zal bereiken en dat de volgende bull run al volgende maand kan beginnen.

 

Gegevens lijken op vorige Bull Run

De hoeveelheid bitcoin die meer dan een jaar niet is verhuisd, staat op 61,59% van het totale aanbod op maandag, een recordhoogte volgens de blockchain data intelligence provider Glassnode. Het bedrijf tweette zondag:

 

 

De laatste keer dat we deze hoeveelheid bitcoin zagen die niet meer dan een jaar was bewogen, was begin 2016 – voorafgaand aan de bull run van BTC naar $ 20K. cardano koers is evenredig.

 

Record breken van onbewogen Bitcoin-gegevens wekt verwachting van op handen zijnde Bull Run

De hoeveelheid bitcoin die niet is bewogen in meer dan een jaar, twee jaar en drie jaar, volgens dataprovider Glassnode.

Bovendien bedraagt ​​de hoeveelheid bitcoin die in twee jaar niet is bewogen ongeveer 44%, en nadert ook een nieuw record ooit. Deze gegevens laten zien “dat we ons in een periode van aanhoudende hodling bevinden”, beweerde Glassnode in zijn laatste publicatie van The Week On-Chain, die maandag werd gepubliceerd. “Dit duidelijke hodling-gedrag is macro-bullish voor bitcoin, en ondersteunt het verhaal dat BTC een waardevoorraad is”, voegde het bedrijf eraan toe:

 

Zoals we in het verleden hebben gezien, wordt hodling op lange termijn meestal gevolgd door bullmarkten.

 

Glassnode vervolgt: “Het toont aan dat investeerders overweldigend geloven dat BTC tegen de huidige prijzen het waard is om vast te houden in plaats van te verkopen – wat suggereert dat het sentiment de prijsstijging bevordert.” chainlink koers is stabiel.

 

Hoewel de ongekende gegevens over onbewogen munten bij sommige handelaren de verwachting hebben gewekt van een op handen zijnde bull run, wees Twitter-gebruiker ‘Joseph’ erop dat dit misschien niet het geval is. Hij onderzocht “de laatste twee keer dat de vorige voorraad laatste actieve piek werd doorbroken.” Een daarvan was in 2012, wat direct voorafging aan een bitcoin bull run. Hij legde echter uit dat in 2014 de bodem ‘nog niet binnen was’, en voegde eraan toe dat ‘er nog een verlengde consolidatieperiode restte vóór de bull run’.

 

Record breken van onbewogen Bitcoin-gegevens wekt verwachting van op handen zijnde Bull Run

De grafiek van de hoeveelheid onbewogen bitcoin die is gepost door Twitter-gebruiker Joseph, met de vorige hoogtepunten aller tijden en wat er elke keer met de prijs van bitcoin is gebeurd. Originele kaart geleverd door Glassnode.

 

Ondertussen heeft het onderwerp van wanneer de volgende bitcoin bull run zal plaatsvinden veel aandacht gekregen. Analist Willy Woo tweette onlangs over een nieuw prijsmodel waaraan hij werkte, wat suggereert dat een bull run een maand verwijderd kan zijn. Verschillende bronnen hebben voorspeld dat de prijs van bitcoin in 2020 zal terugkeren naar $ 20K.